Naše akce |
Pokud se chcete podívat, jak to vypadalo na akcích, kterých jsem se zúčastnil, tak můžete zde. |
|
|
Test zařízení během červnového PA proběhl úspěšně a budeme se tedy těšit na spojení v Polním dnu 2009 pod značkou OL4A z JO60RN. |
|
Kdo je online? |
Satelit si čte 11 hostů a 0 registrovaných návštěvníků.
|
|
|
Moderováno uživatelem: Vasek
Satelit - Technický magazín Forum Index » »
Dekódování TV » » ?????
|
|
Autor |
????? |
Valenta
Od:
| Posláno: 2001-06-22 17:19
Hlavně musíš zkontrolovat jak ti kmitá oscilátor, to bývá většinou prvotní závada. Dále jsem se setkal s blbým COM portem konkrétně v počítači Compaq. A taky je důležitá ta rychlá dioda co je ve schématu tuším BAT 45 aby ti to stíhalo.
Email
Přidat Quote
|
kokrhac
Od:
| Posláno: 2001-11-03 14:44
jak jsi dnes daleko shanim nekoho jako ty jsi shanel v tyhle dobe
Quote:
|
On 2001-05-14 20:32, stoupa88 wrote:
Diky za informace. Musi se to nejak programovat nebo se to proste jen zastrci jako mezikus a je po problemech? Promin, ale jsem naprostej amater co si koupil U** a uz mu samozrejme dneska nejede. A na druhou stranu me tyhle veci strasne zajimaj jak fungujou. Jestli se to SMCB nejak programuje muzes mi rict prosim cim?
|
| null
|
Valenta
Od:
| Posláno: 2001-11-05 07:34
Pak si přečti všechny příspěvky a budeš stejně daleko, všechno je tu archivováno a asi nemá cenu to probírat znovu
Email
Přidat Quote
|
|
Navštívit stránku: 1 | 2 |
|
|
|
|
Všechna loga a obchodní značky jsou majetkem příslušných vlastníků. Komentáře jsou majetkem jejich odesílatelů. Zbytek © 2000 - 2024 Satelit Optimální rozlišení 1024 * 768 a HiColor a vyšší
|