Naše akce |
Pokud se chcete podívat, jak to vypadalo na akcích, kterých jsem se zúčastnil, tak můžete zde. |
|
 |
Test zařízení během červnového PA proběhl úspěšně a budeme se tedy těšit na spojení v Polním dnu 2009 pod značkou OL4A z JO60RN. |
|
Kdo je online? |
Satelit si čte 28 hostů a 0 registrovaných návštěvníků.
|
|
 |
Moderováno uživatelem: Vasek
Satelit - Technický magazín Forum Index » »
Dekódování TV » » UPC a pirátství?
|
 |
Autor |
UPC a pirátství? |
quatro
Od: Jm
 | Posláno: 2004-12-09 08:31
lidi jak tak kouká upc je tady bezesporu hodně probírané téma a ještě bude protože upc chystá další změny v podobě balíků v praxi to znamená že že si zaplatíte prostě to na co se chcete dívat není mě jasné proč v každém případě to ale znamená přínos pro všechny jak pro piráty tak pro zákazníky upc.
Myslím že upc tímto krokem získá víc zákazníků kteří si zaplatí jen to na co chtějí koukat ale taky víc těch kteří si zaplatí třeba jen jeden kanál a ostatní si nechá prostě dohrát na kartu čímž vzniká další otázka jestli to půjde.Odpověď je jednoduchá upc začne rozdávat nové karty osobně jsem je už viděl tak si myslím že nelegální sledování placených kanálů u nás končí ... No vlastně jenom na nějakou dobu jsme přece češi a pokud vím pro českého človíčka je jenom otázkou času kdy tomu příjde na kobilku osobně si myslím že by bylo pro upc daleko výhodnější svoje produkty zlevnit čímž by automaticky získaly daleko víc zákazníků než cpát prachy do nových karet .Je to stejné jako s oryginálnímy CD půjdete si kopit Oryginál za 800kč nebo Oryginál za čista od rýžojeda ze stánku.
|
Anonymous
Nezaregistrovaný uživatel
| Posláno: 2004-12-31 09:11
Quote:
|
On 2004-12-09 08:31, quatro wrote:
lidi jak tak kouká upc je tady bezesporu hodně probírané téma a ještě bude protože upc chystá další změny v podobě balíků v praxi to znamená že že si zaplatíte prostě to na co se chcete dívat není mě jasné proč v každém případě to ale znamená přínos pro všechny jak pro piráty tak pro zákazníky upc.
Myslím že upc tímto krokem získá víc zákazníků kteří si zaplatí jen to na co chtějí koukat ale taky víc těch kteří si zaplatí třeba jen jeden kanál a ostatní si nechá prostě dohrát na kartu čímž vzniká další otázka jestli to půjde.Odpověď je jednoduchá upc začne rozdávat nové karty osobně jsem je už viděl tak si myslím že nelegální sledování placených kanálů u nás končí ... No vlastně jenom na nějakou dobu jsme přece češi a pokud vím pro českého človíčka je jenom otázkou času kdy tomu příjde na kobilku osobně si myslím že by bylo pro upc daleko výhodnější svoje produkty zlevnit čímž by automaticky získaly daleko víc zákazníků než cpát prachy do nových karet .Je to stejné jako s oryginálnímy CD půjdete si kopit Oryginál za 800kč nebo Oryginál za čista od rýžojeda ze stánku.
|
|
|
Valenta
Od:
 | Posláno: 2005-01-03 07:27
No v necem mas mozna pravdu, ale s tim dohranim to nebude tak presne jako dodnes, protoze v nejnovejsich kartach jaksi uz nic nedohrajes. takze spis zacinaji delat to co maji potlacovat piraty a nabizet levnejsi varianty prijmu.
Email
Přidat Quote
|
|

Všechna loga a obchodní značky jsou majetkem příslušných vlastníků. Komentáře jsou majetkem jejich odesílatelů. Zbytek © 2000 - 2025 Satelit Optimální rozlišení 1024 * 768 a HiColor a vyšší
|