Naše akce |
Pokud se chcete podívat, jak to vypadalo na akcích, kterých jsem se zúčastnil, tak můžete zde. |
|
 |
Test zařízení během červnového PA proběhl úspěšně a budeme se tedy těšit na spojení v Polním dnu 2009 pod značkou OL4A z JO60RN. |
|
Kdo je online? |
Satelit si čte 23 hostů a 0 registrovaných návštěvníků.
|
|
 |
Moderováno uživatelem: Vasek
Satelit - Technický magazín Forum Index » »
Dekódování TV » » upc
|
 |
Autor |
upc |
Anonymous
Nezaregistrovaný uživatel
| Posláno: 2005-01-12 16:13
zdravim, mam doma jiz delsi dobu zalozeny philips prijimac s do od upc a nemohl jsem sehnat kartu. Vcera mi kamarad jednu donesl...po zasunuti lze normalne prepinat programy a pise to nejakou hlasku ze kanal neni dostupny a neco s paketem upc.....predpokladam ze kazdopadne potrebuji blocker a nekoho kdo mi kartu nahraje.....predpokladam ze karta je reakce schopna a neni totalne zablokla ! najde se tu nekdo kdo mi to sezene blocker a sprovozni mi kartu na vsechny programy ??? muj mail je Filip@Strizek.cz prosim taky co me co bude stat a jak casto se pak dela upgrade a dalsi podrobnosti....dik vsem a sorry za vyruseni
|
|

Všechna loga a obchodní značky jsou majetkem příslušných vlastníků. Komentáře jsou majetkem jejich odesílatelů. Zbytek © 2000 - 2025 Satelit Optimální rozlišení 1024 * 768 a HiColor a vyšší
|