Naše akce |
Pokud se chcete podívat, jak to vypadalo na akcích, kterých jsem se zúčastnil, tak můžete zde. |
|
 |
Test zařízení během červnového PA proběhl úspěšně a budeme se tedy těšit na spojení v Polním dnu 2009 pod značkou OL4A z JO60RN. |
|
Kdo je online? |
Satelit si čte 67 hostů a 0 registrovaných návštěvníků.
|
|
 |
Moderováno uživatelem: Vasek
Satelit - Technický magazín Forum Index » »
Dekódování TV » » Sky Digital
|
 |
Autor |
Sky Digital |
Anonymous
Nezaregistrovaný uživatel
| Posláno: 2006-04-16 22:19
Mám prosbu, jsem nováček, koupila jsem si satelit Mascom 1MC 1110 CR-CI a mám 2 možnosti na volné sloty, jeden asi na čipovou kartu a jeden je širší.
Prosím nesmějte se mi, já tomu fakt nerozumím. Chtěla jsem ho kvůli English, tak zatím poslouchám BBS a Sky News. Poradte prosím, jak se dostanu k příjmu programů Discovery Channel - všechny formy,
Animal Planet a National Geografic??
Co musím sehnat a kolik to stojí a kolik jsou roční poplatky? Kam se obrátit? Díky moc. null
|
Valenta
Od:
 | Posláno: 2006-04-18 08:56
Discovery channel a další popsané programy jsou přenášeny výhradně v placených balících a není možný volný příjem. Nejjednodušší řešení je česká platforma UPC Direct (více na UPC) a nebo různé prolomené balíky například do nendávna chodilo na astře španělské D+ či na Hotbirdu ještě funkční Multivision TPS. Příjem těchto programů však je neoprávněny a na Vámi popisovaném přijímači bude asi složité pořád aktualizovat kartu při změně klíčů.
Email
Přidat Quote
|
|

Všechna loga a obchodní značky jsou majetkem příslušných vlastníků. Komentáře jsou majetkem jejich odesílatelů. Zbytek © 2000 - 2025 Satelit Optimální rozlišení 1024 * 768 a HiColor a vyšší
|