Naše akce |
Pokud se chcete podívat, jak to vypadalo na akcích, kterých jsem se zúčastnil, tak můžete zde. |
|
 |
Test zařízení během červnového PA proběhl úspěšně a budeme se tedy těšit na spojení v Polním dnu 2009 pod značkou OL4A z JO60RN. |
|
Kdo je online? |
Satelit si čte 18 hostů a 0 registrovaných návštěvníků.
|
|
 |
Moderováno uživatelem: Vasek
Satelit - Technický magazín Forum Index » »
Příjem satelitních TV » » PROSÍM O POMOC
|
 |
Autor |
PROSÍM O POMOC |
Anonymous
Nezaregistrovaný uživatel
| Posláno: 2004-09-15 09:19
Mužete mi prosim někdo pomoci? koupil jsem starší satelitní přijímač philips bsd 3010 dodavany pro polsky trh, kupoval jsem ho starší a jen příjimač. u 4lověka který to prodával to fungovalo - předváděl mi to, bohužel jsem na něho ztratil telefonní číslo. Nyní jsem dokoupil antenu s konvertorem + coaxial - nové. Ale po zapojeni a vyhledavani družic se signal vubec nehne, a to můžu točit jakym směrem chci. od receiveru signal jit musí, protože na dotek s jazykem to citim. Prostě mi to nejde zprovoznit tak aby satelit funoval, už jsem fakt zoufalý, nedokážete mi prosím někdo pomoci?? Mockrat diky
|
Anonymous
Nezaregistrovaný uživatel
| Posláno: 2004-09-15 09:54
to tady neni schopen nikdo poradit?
|
Valenta
Od:
 | Posláno: 2004-09-16 20:03
Ale je nicmene bohuzel je mnoho pricin, kd emuze byt chyba. Vadny konvertor, nespravne smerovani, spatny kabel atd. Takze nejprve musis vyloucit jestli je to opravdu v prijimaci nebo jinde. Nejlepe pripojit k jinemu vyzkousenemu antenimu systemu a pak se uvidi dal. Dej vedet jak jsi pochodil. VaVa
Email
Přidat Quote
|
|

Všechna loga a obchodní značky jsou majetkem příslušných vlastníků. Komentáře jsou majetkem jejich odesílatelů. Zbytek © 2000 - 2025 Satelit Optimální rozlišení 1024 * 768 a HiColor a vyšší
|