Naše akce |
Pokud se chcete podívat, jak to vypadalo na akcích, kterých jsem se zúčastnil, tak můžete zde. |
|
 |
Test zařízení během červnového PA proběhl úspěšně a budeme se tedy těšit na spojení v Polním dnu 2009 pod značkou OL4A z JO60RN. |
|
Kdo je online? |
Satelit si čte 67 hostů a 0 registrovaných návštěvníků.
|
|
 |
Moderováno uživatelem: Vasek
Satelit - Technický magazín Forum Index » »
Příjem satelitních TV » » DiSEqC přepínače
|
 |
Autor |
DiSEqC přepínače |
cvrcek92
Od: Brno-venkov
 | Posláno: 2008-06-02 18:19
Ahoj, mám dotaz ohledně diseqc přepínače. Mám sat. příjimač technisat digit mf4-s, a přepínač diseqc 4/1 se 4 konvertory. V menu příjmače jsou v nastavení 4 pozice pro nastavení družic. Chtěl bych si pořídit ještě další dva konvertory, ale nevím když na příjmač zapojím diseqc 8/1 bude mi to fungovat. Konkrétně jak je to s menu když momentálně jsou tam 4 pozice, jestli si příjmač "načte" diseqc 8/1 a v menu se 8 pozic objeví, nebo to zkrátka fungovat nebude. Vše jsem si sice udělal sám, ale v tomhle si nejsem jistý. Díky za radu Ivan
[ This message was edited by: cvrcek92 on 2008-06-02 18:20 ]
Přidat Quote
|
Valenta
Od:
 | Posláno: 2008-06-30 07:32
Zdravím, já mam tu zkušenost, pokud je v menu nastavení pro Diseq na osm konvertoru, stačí použít osmipřepínač do kterého zapojís jen šest konvertorů a pracuje to. Ale musí ten přijímač umět nastavit ten Diseq pro 8. To můžeš klidně udělat dopředu na zkoušku, a objeví se ti pak nastavení pro 8 družic. Pokud lze volit jen Diseq 1:2 nebo 1:4 tak to nepujde, ještě tam musí být 1:8. VaVa
Email
Přidat Quote
|
|

Všechna loga a obchodní značky jsou majetkem příslušných vlastníků. Komentáře jsou majetkem jejich odesílatelů. Zbytek © 2000 - 2025 Satelit Optimální rozlišení 1024 * 768 a HiColor a vyšší
|