Autor |
Amstrad 350 |
Anonymous
Nezaregistrovaný uživatel
| Posláno: 2002-12-03 07:51
Dobrý den. Vlastním analogový sat. přijímač Amstrad 350 a odešel mě na něm zdroj. Před několika lety mě ho už opravoval jeden člověk za zhruba 80,- Kč. Nemáte někdo náhodou rozkreslenej plánek se součástkami. Pravděpodobně odešel jeden tranzistor, ale nelze na něm nic vyčíst co je to zač. Pro ty co tento prijímač mají je to ten co je k němu přidělaný chledič. Předem velice děkuji za ochotu. Javorský Marek
|
Valenta
Od:
 | Posláno: 2002-12-03 09:51
No osobne jsem se setkal vzdy s vadnym vstupnim filtracnim kondenzatorem. Urcite tim zacni. Pokud myslis, ze je vadnej spinaci tranzistor, je to samozrejme take mozne, ale odesel z nejakeho duvodu a problem bych hledal opet ve vyschlych kondenzatorech okolo nej. Schema opravdu nepotrebujes, ver mi je to praxe. Vašek
Email
Přidat Quote
|
Anonymous
| Posláno: 2002-12-03 12:18
Quote:
|
On 2002-12-03 09:51, Valenta wrote:
No osobne jsem se setkal vzdy s vadnym vstupnim filtracnim kondenzatorem. Urcite tim zacni. Pokud myslis, ze je vadnej spinaci tranzistor, je to samozrejme take mozne, ale odesel z nejakeho duvodu a problem bych hledal opet ve vyschlych kondenzatorech okolo nej. Schema opravdu nepotrebujes, ver mi je to praxe. Vašek
|
|
Děkuji za radu. Nebylo by náhodou označení toho tranzistoru, jelikož to jediný nemůžeme přečíst. Děla to známej - já tomu moc nerozumim
předem moc děkuji Marek Javorský
|
Anonymous
| Posláno: 2002-12-03 12:30
Děkuji moc za radu. Nebylo by náhodou označení toho tranzistoru. Děla mi to známej a von tvrdí že bez něj to neudělá. Ještě jednou mockrát děkuji Marek Javorský
|
Anonymous
| Posláno: 2002-12-03 12:32
Děkuji moc za radu. Nebylo by náhodou označení toho tranzistoru. Děla mi to známej a von tvrdí že bez něj to neudělá. Ještě jednou mockrát děkuji Marek Javorský
|
Anonymous
| Posláno: 2002-12-03 12:43
Děkuji
|
Valenta
Od:
 | Posláno: 2002-12-03 14:27
bohuzel schema nemam, ale tranzistor odhalite pomerne snadno na zaklade
katalogoveho listu toho IO, ktery jej ridi. Pouzijte stejny typ tranzistoru jaky
tam ma vyrobce IO a nic tim nepokazite. Ale predem upozornuju, ze na 99%
pouha vymena tranzistoru nestaci !! Pripadne mi napiste typ IO a poslu Vam typ pouzivaneho tranzistoru.
Email
Přidat Quote
|