Autor |
Satelity pro příjem volných programů |
Anonymous
Nezaregistrovaný uživatel
| Posláno: 2003-11-19 13:17
Chci se zeptat na názor odborníků Chci si koupit satelit za slušnou cenu.Na trhu se vyrojilo spousta digitálních přijímačů pro příjem pouze volných programů za slušnou cenu (cca do 5000 Kč). Mám pouze obavy, abych na tento satelit vůbec něco zajímavého chytil. Je nabídka nekódovaných programů alespoň na nějaké základní úrovni ? (nechci chytat jenom nějaké nezajímavé arabské stanice) Dík
kee
|
Anonymous
| Posláno: 2003-11-27 11:32
Quote:
|
On 2003-11-19 13:17, Anonymous wrote:
Chci se zeptat na názor odborníků Chci si koupit satelit za slušnou cenu.Na trhu se vyrojilo spousta digitálních přijímačů pro příjem pouze volných programů za slušnou cenu (cca do 5000 Kč). Mám pouze obavy, abych na tento satelit vůbec něco zajímavého chytil. Je nabídka nekódovaných programů alespoň na nějaké základní úrovni ? (nechci chytat jenom nějaké nezajímavé arabské stanice) Dík
kee
|
|
|
Anonymous
| Posláno: 2003-11-27 11:37
Quote:
|
On 2003-11-19 13:17, Anonymous wrote:
kee
|
|
pozri si:
http://www.kingofsat.net/[LIST]
|
Valenta
Od:
 | Posláno: 2004-01-29 20:49
Ja doporucuju LyngSat
Email
Přidat Quote