Naše akce |
Pokud se chcete podívat, jak to vypadalo na akcích, kterých jsem se zúčastnil, tak můžete zde. |
|
 |
Test zařízení během červnového PA proběhl úspěšně a budeme se tedy těšit na spojení v Polním dnu 2009 pod značkou OL4A z JO60RN. |
|
Kdo je online? |
Satelit si čte 18 hostů a 0 registrovaných návštěvníků.
|
|
 |
Moderováno uživatelem: Vasek
Satelit - Technický magazín Forum Index » »
Hardware » » Philips DSX 6010 chyba 'E 102'
|
 |
Autor |
Philips DSX 6010 chyba 'E 102' |
Anonymous
Nezaregistrovaný uživatel
| Posláno: 2004-05-06 15:20
Na displeji je zobrazen kod 'E 102' a nikde jsem nenasel, co ta chyba znamena a co mam udelat k jejimu odstraneni. V diskusi na www.parabola.cz mi poradili, kde najit seznam chyb - "I1C error an I2C communication error". Bohuzel netusim, o co jde ...
Neexistuje (na internetu?) nejaky manual od Philipsu se seznamem chyb s nejakym vysvetelenim, co ma uzivatel pri te ktere chybe udelat (tak jako pri problemech se SW nebo HW na PC). Satelitum nerozumim, ale volat pri kazde ptakovine opravare se mi zda hloupe. Nemohli byste mi prosim poradit nebo dat tip, kde dal hledat? Diky Jirka
|
Valenta
Od:
 | Posláno: 2004-09-06 20:24
Jedine co me napada, ze se jedna o zavadu komunikace I2C mezi jednotlivymi dily prijimace. Zkus detekovat komunikaci na sbernici I2c a uvidis jestli na neco prijdes.
Email
Přidat Quote
|
|

Všechna loga a obchodní značky jsou majetkem příslušných vlastníků. Komentáře jsou majetkem jejich odesílatelů. Zbytek © 2000 - 2025 Satelit Optimální rozlišení 1024 * 768 a HiColor a vyšší
|